BlackVue App

Haal het maximale
uit je dashcam!

De BlackVue app (iOS en Android) is geschikt
voor alle BlackVue dashcams met ingebouwde Wi-Fi.

Bedien je Wi-Fi-dashcam vanaf je smartphone of tablet

De BlackVue app kan via Wi-Fi verbinding met je BlackVue dashcam maken. Via de app kan je eenvoudig toegang krijgen tot opgeslagen video’s, instellingen, en meer. Zo kan je bijvoorbeeld ter plekke belangrijke beelden terug kijken, extern opslaan en/of delen via je smartphone of tablet.

Natuurlijk ondersteunt de app ook de Cloud opties van BlackVue. Dankzij de Cloud functie kan je je auto waar dan ook ter wereld volgen. Ontvang push meldingen, kijk live mee, sla video’s automatisch op in de cloud, track de GPS, etc.
Klik hier voor alle informatie over de BlackVue Cloud service.

Compatibiliteit: Android 4.2 en hoger / iOS 8.0 of hoger

De BlackVue app ondersteunt alle BlackVue dashcams met Wi-Fi compatibiliteit. Wanneer de app geopend is krijg je toegang tot vier opties: BlackVue Wi-Fi, intern geheugen, BlackVue Power Magic Ultra Battery en BlackVue Cloud.

BlackVue Wi-Fi

Verbind je smartphone met de Wi-Fi verbinding van de dashcam. Wanneer de dashcam en smartphone eenmaal verbonden zijn krijg je via de app toegang tot alle video’s die opgeslagen zijn op de microSD kaart. Daarnaast kun je met Live View live meekijken om bijv. de camerahoek/plaatsing te bepalen.

Via de Wi-Fi verbinding kan je ook firmware updaten, nadat de firmware naar je smartphone is gedownload. Wanneer je verbonden bent met de dashcam moet je de smartphone eerst verbinden met een normale Wi-Fi verbinding, waarmee je de software kan downloaden. Om de software update toe te passen ga je naar het hoofdmenu (linksboven) van de BlackVue app.

Intern geheugen

Nadat je video’s van je dashcam naar je smartphone hebt gedownload, verschijnen ze in dit menu. Vanaf hier kun je de bestanden in mappen verdelen, ze opslaan in videoalbum van je smartphone, en bijvoorbeeld delen via mail, whatsapp, etc.

BlackVue Power Magic Ultra Battery

Tijdens het opladen geeft de app het laadpercentage, de laadspanning en de verwachte resterende tijd weer totdat deze volledig is opgeladen.

Wanneer het contact is uitgeschakeld, informeert de app je over de resterende tijd totdat de accu leeg is. Deze gegevens genereert de B124 op basis van gemiddelde stroomverbruik van de dashcam.

BlackVue Cloud

BlackVue Over the Cloud is een gratis BlackVue dienst waarmee je overal en altijd toegang hebt tot je BlackVue via de BlackVue-app (of de BlackVue Viewer).

Een BlackVue Over the Cloud-account maken is eenvoudig en gratis. Nadat je account is aangemaakt, kun je met de app je Cloud-compatibele BlackVue dashcam registreren en instellen. Het is hierbij een vereiste dat er zich een Wi-Fi hotspot in het voertuig bevindt. Na het instellen en koppelen met de hotspot kan je genieten van de volgende functies:

  • Live meekijken op afstand – Je auto op afstand live monitoren.
  • 2-weg spraakcommunicatie – Praat met mensen in de auto vanaf je smartphone.

Klik hier om de handleiding te downloaden van de BlackVue App.

BlackVue Android App

google-play-icon

BlackVue iOS App

appstore-icon-215x68-161x51